TRENDOVI

25 najskupljih zaručničkih prstenova

Koliko su zvijezde spremne potrošiti na svoje buduće supruge?

I dok u Hrvatskoj kupovina zaručničkog prstenja nije čak ni obvezna, u SAD-u taj običaj je dio folklora u kojem svaka buduća mladenka očekuje bolje, veće, blještavije... i samim time skuplje. U filmovima i serijama smo naučili sve o fami koja vlada oko tog komada nakita (kupljenog najčešće u Tiffany draguljarnici), ali koliko koštaju prstenovi koje poznati pjevači, glumci i sportaši kupuju svojim djevojkama?

Od svih celebsica najbolje je prošla Beyonce kojoj je Jay Z kupio prsten od 18 karata i koji navodno košta čak 5 milijuna dolara! Na drugom mjestu je, vjerovali ili ne, Paris Hilton kojoj je imenjak Paris Latsis kupio prsten koji košta 4.7 milijuna dolara. Šteta što su prekinuli pa ga je navodno morala vratiti.

Kraljica kiča Mariah Carey nosi prsten vrijedan „samo" 2 i pol milijuna. Riječ je o 17-karatnom primjerku s 57 ružičastih dijamanata i dva dijamanta u obliku polumjeseca.

U srednjoj kategoriji je Katie Holmes. Tom se očito nije previše isprsio za primjerak od 250 tisuća dolara, baš kao i David Beckham. Pošto s dva celebrity para prijatelji, možda su se međusobno savjetovali? Heidi Klum je od Seala dobila primjerak vrijedan 150 tisuća dolara, dok je Scarlett Johanson najskromnija. Njezin prsten je koštao tek 30 tisuća dolara.

 

B.K.

Objavljeno: 27.04.2010. u 11:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p