MODNI DODACI

25 pari cipela iz ponude high street kuća

Trendy dizajn po povoljnoj cijeni

Protekli tjedan predstavili smo Vam proljetne modele cipela poznatih svjetskih kuća. Kako se cijene navedenih ipak kreću u razmjerima jedne prosječne hrvatske plaće (neke i više), vrijeme je da se malo „prizemljimo", te se osvrnemo na neke komade koji su cjenovno povoljniji i dostupni u našim trgovinama.

Ako bacite pogled na modele iz naše galerije, ustanovit ćete da dizajn vjerno prati svjetske trendove s modnih pista, štoviše neke high street kuće ih prate toliko vjerno da su zaradile i tužbu radi kopiranja određenih modela. U pitanju su bile ultra popularne cipele kuće Balmain, a kopirani jeftiniji model (čija je izvedba bila izvrsna) je skinut s polica svjetskih trgovina. 

Djevojkama omiljeni brand engleski Topshop standardno ima jednu od boljih ponuda a posebno su atraktivne cipele s šiljcima dizajnerice Louise Goldin koja je svoju jesensku kolekciju predstavila jučer u sklopu London Fashion Weeka. U ponudi se može pronaći i sličan patchwork dizajn viđen u proljetnoj kolekciji kuće Versace, te moderne čizmice otvorenih prstiju u maniri kuća Givenchy i Fendi. 

Posebno su popularne i sandale s glomaznim ukrasima u vidu cvijeća ili mašni. Za sve one koji muku muče s visokim potpeticama, sretna je vijest kako su u trendu još uvijek debele potpetice, koje su dosta stabilnije i udobnije od nekoć popularnih tankih/šiljastih modela.

U galeriji pogledajte 25 modela iz ponude high street brandova

A.P.

Objavljeno: 22.02.2010. u 23:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p