TRENDOVI

25 tajica sezone

Odaberite svoje nove miljenice!

Trend iz osamdesetih nosimo već nekoliko sezona pa zbilja nema smisla davati savjete kako i u kojim kombinacijama da ih furate jer je gradivo već usvojeno. Znate i same da ste ih furale na sve moguće kombinacije, od ležernih za dan, do izuzetno elegantnih za izlazak ili neki event. No, pojavili su se neki noviteti u ovom području koji toliko obožavamo. Tajice su dobile detalje pa su posute ljuskicama ili metalnim zakovicama, poderane na koljenima ili prepune apstraktnih grafika. Još jedan trend koji vlada na ulicama su popularne jegginsice o kojima smo vam već pisali. Jegginsice su traperice sa velikim postotkom likre pa su izuzetno ugodne za nositi, a i savršeno naglašavaju ženku figuru.

One koje žele izgledati zavodljivo i pomalo provokativno sigurno su već nabavile mega trendi latexice. Ako preko njih prebacite i najklasičniji pamučni T-shirt ipak ćete izgledati sređeno, pogotovo ako ih iskombinirate uz neke otkačene cipele na petu.

Najhrabrijima i onima koje teže otkačenom stilu savjetujemo tajice posute ljuskicama. Za elegantan dojam odaberite one u crnoj boji, a za privlačenje pažnje i lud izgled slobodno se odlučite za neke u boji!

U galeriju smo stavili 25 tajica sezone, a vi se odlučite koje su vaš favorit!

Ana Bacinger

Objavljeno: 26.10.2009. u 20:59

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p