MODNI DODACI

25 torbica za kojima čeznemo ove sezone

Dizajnerski luskuz u najboljem obliku

Vaš outfit može biti jednostavan ili svakodnevan ali ukoliko na nogama imate kvalitetne cipele ili izvrsnu torbu na ramenu, sve prelazi na jedan viši level.

Složit ćemo se kako su dizajnerske torbice mračni predmet želje većine pripadnica nježnijeg spola i kao takve mnogima nedostižne. Prvi i najvažniji faktor jeste cijena koja je u većini slučajeva „paprena", a kreće se u rasponu od  od 700 pa sve do 17.000 EUR-a. Za određene modele postoji i lista čekanja kao za novu it torbu Alexandera Wanga - Croco Bag, čija mini verzija na Net-a-Porteru košta 800 Eur-a.

Uvjerljivo najskuplja kuća jeste Bottega Veneta čiji model Cocolave košta nevjerojatnih 16.500 EUR-a, dok se ostali „skromniji" modeli ove kuće kreću oko 2500 EUR-a.

Za vrijeme sniženja moguće je pronaći jeftinije modele, poput svima omiljenih Miu Miu ili Marc Jacobs torbica, te ukoliko vam se posreći, možda i obavite shopping života za cijenu od 200-injak eura.

Što se same veličine tiče, ekstremi su i dalje u trendu. Torbe su ili nalik putnima s bezbroj džepova, pretinaca i zipova, ili su minijaturni clutchevi u koje ne stane više od ruža i omanjeg mobitela. Ukoliko si možete priuštiti dizajnerske komade predlažemo da pomno promotrite novu kolekciju Alexandera Wanga i njegove ogromne vrećaste torbe od kože ili bacite oko na elegantnu YSL Yes torbu krem boje.

Ukoliko su vam dizajnerske torbe kao većini nacije tek "pusta želja", sljedeći tjedan vam donosimo modele prihvatljivijih cijena i ništa manje zanimljivog dizajna.

A.P.

 

Objavljeno: 30.03.2010. u 13:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p