TRENDOVI

25 uskih haljina

Za naglasiti seksepil...
-->--> -->

Prva pomisao na izrazito uske i kratke haljine je posljednja u nizu resort kolekcija Herve Leger by Max Azria za 2010. godinu. Zašto? Jer je prepuna megapopularnih i jednostavno obožavanih bandage haljina za kojima luduje modni svijet i sve slavne dame iz javnog života. 

Dorothy Perkins

No, nije Herve Leger jedino ime koje nudi ovakve haljine, nešto slično bez problema možete pronaći u dućanima u kojima obično kupujete. Zarina kolekcija za ljeto bila ih je prepuna, pa ako imate sreće možda na ovim zadnjim sniženjima naletite na neki model. I H&M je prepoznao ovaj veliki trend pa je za ljeto izbacio poveći broj različitih modela i jarkih boja uskih i kratkih haljinica koje će svakome razgolicati maštu. Topshop i Miss Selfridge seksepil su smanjili vječnim traperom, pa u svojim kolekcijama imaju traperne uske haljine koje možete bez problema nositi po danu, ali i furati navečer.

Ove haljinice nose se na golu kožu i vrtoglave potpetice. Nešto ležernije ćete izgledati ako ih isfurate na ljetne čizmice i ispranu trapernu jaknu ili još uvijek popularne gladijatorice.

Imamo još dobrih mjesec dana ljeta, pa ako još niste svakako nabavite barem jednu usku haljinicu i zablistajte u njoj na vašem odmoru!

Ana Bacinger  

Objavljeno: 06.08.2009. u 21:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p