TRENDOVI

3 boje koje najbolje pristaju plavušama

Koje nijanse najbolje pristaju uz svijetlu kosu?

Proučavate li žene pored sebe (a znamo da proučavate), zasigurno ste vremenom primijetili da određene boje odjeće mnogo bolje pristaju plavušama, neke brinetama, a neke crnkama. No, ukoliko ste bili u dilemi što se svijetle kose tiče, izdvojili smo 3 boje koje najbolje pristaju ženama s plavom kosom.

Prirodne plavuše obično su žene sa svijetlom puti pa im pristaju kontrastni tonovi poput jarke, dominantne crvene boje ili pak kobaltno plave, a izvrsno (zbog dojma glamura) izgledaju i u komadima metalik sjaja. Nježno roza možda nije kontrastna no izgledat će dobro jer će samo naglašavati vašu svijetlu put i kosu te odavati dojam nježnosti i blagosti. Isti efekt bi mogla imati i bijela, no ne od glave do pete. 
  
Jarko crvena
  
Svijetla kosa, zavodljivi crveni ruž na usnama i mala crvena haljina oduvijek su simbol za glamur i seksepil. Nije tajna da crvena boja najbolje pristaje upravo plavušama, a takva vizija žene simbol je neke zamišljene femme fatale još od nekih davnih dana modne povijesti.
 
crvena boja 
 
Metalik sjaj
  
Kao i crvena boja, zlatni ili srebrni sjaj i šljokice također najbolje izgledaju na ženama svijetle kose jer djeluju nekako glamuroznije i ženstvenije te pomalo dekadentno. Srećom pa su komadi s metalik sjajem jedan od najvećih trendova ove sezone.
     
 
 
Nježno roza
 
Plavuše u svijetlo rozim odjevnim komadima uvijek djeluju mnogo nježnije, ženstvenije i blaže od žena s drugom bojom kose, čak i pomalo eterično. S nježnom rozom teško ćete pogriješiti imate li svijetlu kosu.
  
 
  
 
T.L.
Foto: Getty Images, Splash News, Style du Monde, Instagram
Objavljeno: 18.08.2016. u 09:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p