TRENDOVI

3 načina kako nositi:

Vestu od toplog pletiva
Činjenica je da nas posljednjih par dana ništa ne može zagrijati i većina nas uopće nema volje za primjetnim modnim kombinacijama. No, uz klasičnu plavu vestu koja je izrađena od tople i mekane vune možete učiniti više nego mislite! Ona je jedan od onih komada koji je nosiv na bezbroj načina i zapravo je pravi klasik u ženskom ormaru. Odlučili smo pokrenuti novu rubriku u kojoj ćemo raditi tri različita stylinga sa jednim istim komadom, kako bismo vam pokazali da uz malo ideja i stari komad za koji ste mislile da više nije u modi može izgledati genijalno!

LEŽERAN STYLING

Velika većina nas traži ležerne kombinacije u kojima možemo otići do fakulteta, na kavu sa prijateljicama ili na posao ukoliko on ne iziskuje strogi poslovni stil, a kombinacija veste sa košuljom primjetnog uzorka i predimenzioniranom ogrlicom pravo je rješenje za spomenute prigode!

VESTA: H&M, HLAČE: TOPSHOP, KOŠULJA: MICHAEL KORS, OGRLICA: WET SEAL

POSLOVNI STYLING

Ako su vam dosadila odijela i klasične kombinacije, plava vesta u kombinaciji sa šarenom košuljom, elegantnim hlačama u bež boji i vrtoglavo visokim gležnjačama izgledati će poslovno, elegantno i izuzetno sofisticirano na vama u ovim hladnim danima.

VESTA: H&M, HLAČE: STELLA McCARTNEY, KOŠULJA: MIU MIU, ČIZME: ALEXANDER WANG

VEČERNJI STYLING

Malo šljokica, debele grilonke i fantastične cipele učiniti će vas u pravu trendsetericu! Ispod plave veste odjenite kratku majicu ili neki fora top ukoliko postoji šansa da završite na plesnom podiju.

VESTA: H&M, SUKNJA: DOROTHY PERKINS, CIPELE: TOPSHOP, TORBA: ASOS

Ana Bacinger

Objavljeno: 10.02.2012. u 11:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p