TRENDOVI

3 načina kako nositi:

Traperice u boji

Proljeće automatski povezujemo sa bojama zbog kojih se velika većina automatski osjeća bolje i veselije. Zato smo današnje kombinacije odlučili vrtjeti oko skinny traperica crvene boje. One su idealan komad za proljeće, pametna su investicija jer ćete ih definitivno nositi cijelu sezonu, u hladnijim danima sa toplim pletivom i jaknama, a u toplijim danima sa primjetnim T-shirticama i bluzama od prozračnih materijala.

LEŽERNA KOMBINACIJA

Za pravi proljetni dan spojite skinny hlače u isprano crvenoj boji sa must have komadom svake sezone - traper košuljom. Kako biste bili jako chic potražite cipele na punu petu u nekoj fora kombinaciji boja, a od torbe birajte veliku pismo torbu.

HLAČE: ISABEL MARANT, KOŠULJA: TOPSHOP, CIPELE: TORBA: ASOS

POSLOVNA KOMBINACIJA

Ukoliko na posao možete dolaziti u trapericama nema bolje kombinacije od skinny hlača, elegantne košulje i crnog blazera. Za elegantan prizvuk uz sam sako pobrinuti će se i crne cipele na špic.

HLAČE: ISABEL MARANT, KOŠULJA: EQUIPMENT, SAKO: TOPSHOP, CIPELE:

VEČERNJA KOMBINACIJA

Ova kombinacija je savršena za više prigoda. Idealna je za modno događanje jer je elegantna, no sve samo ne dosadna. Savršena je za odlazak u kino ili na neku kazališnu predstavu, za večeru ili druženje sa prijateljicama na plesnom podiju.

HLAČE: ISABEL MARANT, BLUZA: CIPELE: TORBA: LULU GUINNESS

Ana Bacinger

Objavljeno: 30.03.2012. u 11:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p