TRENDOVI

3 načina kako nositi:

Suknju sa šljokicama

Komad koji vas na prvi pogled najvjerojatnije asocira na večernje i jako svečane kombinacije, zapravo je idealan ove sezone za tri različita stila koja svaki tjedan predstavljamo u ovoj rubrici. Sezona je prepuna odličnih trendova i u modi je zapravo sve - naravno ako imate hrabrosti i „ono nešto" da to i isfurate. Tako je i večernja suknja sa šljokicama postala jedan od komada koji se nosi i ležerno i poslovno i večernje.

LEŽERNA KOMBINACIJA

Sama suknja je dovoljan komad koji privlači pažnju, posebno ako je planirate nositi po danu pa za ostatak kombinacije tražite jednostavne i bezvremenske komade. Prozračna vesta dugih rukava i jarke boje izgledati će jako cool u kombinaciji sa Converse tenisicama i poštarskim modelom torbe koji je sam po sebi jako ležeran.

SUKNJA: VINCE, VESTA: MONKI, TORBA: PETER JENSEN, TENISICE: CONVERSE

POSLOVNA KOMBINACIJA

Možda je malo škakljivo, no nije nemoguće isfurati ovakvu suknju za poslovne prilike. Prije će ovaj styling savršeno funkcionirati ukoliko imate neki domjenak ili poslovnu večeru u nekom svečanom restoranu, no može biti i jako cool opcija za ured ako vam je dopušteno da na posao dolazite u nešto maštovitijim izdanjima.

SUKNJA: VINCE, KOŠULJA: ACNE, SAKO: ELIZABETH & JAMES, CIPELE: ZARA

VEČERNJA KOMBINACIJA

S obzirom da je ova suknja pravi večernji komad tu možete pustiti mašti na volju. Mi smo je spojili sa genijalnom bluzom asimetričnog kroja i svemu dodali malo crvene boje kako bismo kombinaciju učinili zanimljivijom.

SUKNJA: VINCE, BLUZA: 3.1 PHILLIP LIM, CIPELE: ZARA, TORBA: LANVIN

Ana Bacinger

Objavljeno: 25.05.2012. u 13:01

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p