TRENDOVI

3 načina kako nositi:

Maslinastu parka jaknu

Ako postoji komad koji je u modi već nekoliko hladnih sezona tada je to maslinasta parka jakna. Neovisno kakav stil imale, maslinastu parka jaknu možete bez većih problema uklopiti u svoj stil. Ona izgleda savršeno uz ležerni skinny jeans i toplo pletivo, obožavamo je uz haljine od čipke i visoke gležnjače za večernje izlaske, a zahvalan je komad i za poslovne styling ako volite biti maštoviti.

LEŽERNA KOMBINACIJA

Maslinasta parka jakna zapravo je stvorena za ležerne kombinacije. Uz dobre skinny hlače, primjetnu vestu od toplog pletiva i creepers cipele koje su hit sezone jesen/zima 2012./13. zasigurno ćete privlačiti poglede na ulici!

JAKNA: PULL&BEAR, HLAČE: RAG&BONE, VESTA: AMERICAN VINTAGE, CIPELE: ASOS

POSLOVNA KOMBINACIJA

Ukoliko na posao ne morate dolaziti u poslovnim odijelima nego je dovoljno imati elegantnu košulju i neke finije hlače, ova kombinacija je idealna jesenska kombinacija za sastanke ili za dan na poslu.

JAKNA: PULL&BEAR, HLAČE: MANGO, GLEŽNJAČE: ZARA, KOŠULJA: JIL SANDER

VEČERNJA KOMBINACIJA

Bijela haljina od čipke s još uvijek aktualnim trendovima poput vrtoglavo visokih crnih gležnjača i šešira velikog oboda savršeno će izgledati u kombinaciji s maslinastom parkom i romantičnom stylingu će dati boho prizvuk.

JAKNA: PULL&BEAR, HALJINA: VERO MODA, GLEŽNJAČE: ZARA, ŠEŠIR: MAISON MICHEL


Ana Bacinger

Objavljeno: 14.09.2012. u 10:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p