TRENDOVI

3 načina kako nositi:

Ležeran prsluk
Prsluci mogu izgledati jako cool, biti nevjerojatno chic i stylish, a ujedno su praktični i griju nas u ovim hladnim danima. Ako u svom ormaru još uvijek nemate primjetan prsluk zanimljivog modela i dobre kombinacije boja - dobro proučite ponudu svojih najdražih dućana i investirajte u model koji ćete nositi ove hladne zime.

LEŽERNA KOMBINACIJA

Prsluk u kombinaciji maslinasto zelene i crne boje savršen je za ležerne kombinacije. Za druženje u gradu s prijateljicama ili dragim spojite ga s primjetnim hlačama, jednostavnom crnom vestom koja je izrađena od tople vune i udobnim gležnjačama.

PRSLUK: PULL&BEAR, HLAČE: H&M, VESTA: TOPSHOP, ČIZME: ACNE

POSLOVNA KOMBINACIJA

Možda vam na prvu izgleda previše ležeran, no Pull&Bear prsluk u kombinaciji maslinaste i crne boje može biti jako poslovan i chic. Odlučite se za svečane crne hlače i elegantnu bijelu košulju te udobne crne čizme i cijeli styling podignite zlatnom ogrlicom.

PRSLUK: PULL&BEAR, HLAČE: DRIES VAN NOTEN, KOŠULJA: H&M, ČIZME: ZARA

VEČERNJA KOMBINACIJA

U našoj večernjoj kombinaciji prsluk igra ulogu parka jakne pa izgleda odlično spojen s koktel haljinicom, vrtoglavo visokim gležnjačama i prekrasnim crnim šeširom. Ispod njega odjenite svoju malu kožnu jaknu i postići ćete jako cool efekt!

PRSLUK: PULL&BEAR, HALJINA: H&M, CIPELE: ALAIA, ŠEŠIR: GUCCI

Ana Bacinger

Objavljeno: 16.11.2012. u 12:33

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p