TRENDOVI

3 načina kako nositi:

Kratko odijelo
Većina žena, posebno onih mlađih, ne voli klasična odijela koja su nažalost najčešći izbor u dućanima. No, uvijek je u ormaru dobro imati jedno odijelo koje se može nositi za više prilika, ali nigdje ne stoji pravilo da ono mora biti čista klasika. Nas je osvojilo simpatično odijelo boje petroleja iz H&M-a za koje smo uvjereni da će oduševiti i sve vas! Ono je naime idealno za sve prigode, može se uklopiti u sve stilove i definitivno zbog kroja i boje ne izgleda klasično.

LEŽERNA KOMBINACIJA

Odijelo je samo po sebi jedan od onih komada koji odiše elegancijom, no ako svoje zeleno odijelo spojite s pamučnom majicom neke otkačene boje i cijeloj kombinaciji dodate primjetne cipele - postigle ste ležeran styling koji privlači pažnju.

ODIJELO: H&M, CIPELE: NEW LOOK, MAJICA: JUICY COUTURE

POSLOVNA KOMBINACIJA

Stvoreno za elegantne kombinacije vaše kratko odijelo će izgledati sjajno s košuljom na točkice, gustim hulahopkama u crnoj boji i udobnim gležnjačama u kojima možete provesti cijeli dan.

ODIJELO: H&M, KOŠULJA: JAEGER, GLEŽNJAČE: ZARA

VEČERNJA KOMBINACIJA

Zahvaljujući peplum topu od mekane kože ovo odijelo izgleda odlično i za večernje prigode. Zamislite ga u kombinaciji s velikim šeširom, vrtoglavo visokim gležnjačama i primjetnim nakitom u zlatnoj boji.

ODIJELO: H&M, TOP: RIVER ISLAND; ŠEŠIR: BURBERRY

Ana Bacinger

Objavljeno: 30.11.2012. u 12:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p