TRENDOVI

3 načina kako nositi:

Toplu vestu
Činjenica je da je zimi teško eksperimentirati modom i smišljati zanimljive odjevne kombinacije jer nam je u cijeloj priči jedino bitno da nam bude toplo. No, one prave trendseterice pokušavaju svojim odjevnim kombinacijama privući pažnju i na minus deset, a jedan od ključnih komada u njihovom ormaru je topli, predimenzionirani pulover.

 

LEŽERNA KOMBINACIJA

 

Savršen za ležerne kombinacije, predimenzionirani ružičasti pulover ide odlično uz skinny hlače, parka jaknu i gležnjače na stabilnu petu. Kombinaciji dodajte torbu u smeđoj boji, veliku traku u kosu i kožne rukavice na ruke.

VESTA: MONKI, HLAČE: BLANK NYC, JAKNA: H&M, CIPELE: PULL&BEAR

POSLOVNA KOMBINACIJA

Sivo i ružičasto izgleda jako nježno, sofisticirano i elegantno pa je naš prijedlog za poslovnu kombinaciju upravo spoj sive i ružičaste. Velika vesta u kombinaciji s uskom suknjom i elegantnim cipelama može savršeno funkcionirati za poslovne prilike.

VESTA: MONKI, SUKNJA: REISS, CIPELE: FENDI, OGRLICA: ZARA

VEČERNJA KOMBINACIJA

Uz skinny hlače od kože, čizmice koje podsjećaju na ultra popularne Isabel Marant modele i sa šeširom crne boje ova ružičasta vesta može proći kao savršen večernji komad. Posebno ako svemu dodate neki upečatljiv nakit u zlatnoj ili srebrnoj boji.

VESTA: MONKI, HLAČE I ČIZME: MANGO, ŠEŠIR: ZARA

Ana Bacinger

Objavljeno: 14.12.2012. u 12:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p