TRENDOVI

3 načina kako nositi:

Crno pidžama odijelo
Trend koji je podijelio mišljenje zaljubljenika u modu neće izostati ni ove tople sezone. Pričamo o pidžama odijelima koja su neke od nas oduševila, dok drugima nije jasno zašto bi netko želio gradom šetati u kreaciji koja podsjeća na odjeću u kojoj spavamo. Zarina kolekcija za proljeće 2013. godine ponudila je nekoliko zgodnih pidžama odijela, a mi vam donosimo tri stylinga kako da izdvojeno odijelo nosite ovog proljeća!

LEŽERNA KOMBINACIJA

S obzirom da je proljeće u znaku šarenih i naizgled nespojivih kombinacija, savjetujemo vam da svoje pidžama odijelo nosite uz šarene Nike tenisice i primjetnu torbu za ležerno popodne u gradu, za odlazak na reviju ili na koncert.

ODIJELO: ZARA, KAPUT: MONKI, TENISICE: NIKE, TORBA: TOPSHOP

POSLOVNA KOMBINACIJA

Uz monokromatske sandale i elegantan sako vaše pidžama odijelo može bez problema funkcionirati u poslovnom okruženju. Idealno za poslovne sastanke i ručkove ili za neko bitnije događanje na kojem želite zablistati.

ODIJELO: ZARA, KAPUT: STELLA MCCARTNEY, CIPELE: H&M, TORBA: KATE SPADE

VEČERNJA KOMBINACIJA

Uz dobru cipelu na petu, primjetan clutch i kapu sa šiltom vaše pidžama odijelo postaje "statement" komad u kojem se možete pojaviti na nadolazećem Perwoll FASHION.HR-u.

ODIJELO: ZARA, CIPELE: ASOS, TORBA: ZARA, KAPA: STINE GOYA

Ana Bacinger

Objavljeno: 08.03.2013. u 10:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p