TRENDOVI

3 načina kako nositi:

Traper uz traper
Klasika je uvijek dobrodošla u svakom ormaru, neovisno kakav je vaš stil. Uvijek nam se dogodi da poželimo dan provesti u dobrim trapericama i jednostavnoj košulji. Ovog proljeća oba ključna komada mogu biti od trapera jer je ovaj vječni materijal jedan od dominantnijih trendova sezona kombinacija u kojoj glavnu riječ ima upravo traper!

LEŽERNA KOMBINACIJA

Traper uz traper je stvoren za proljetne kombinacije koje su prije svega namijenjene za odlazak u grad ili na fakultet. Za ultra moderan look spojite svoju traper košulju sa skinny trapericama, dobrim tenisicama i primjetnom šiltericom.

TRAPERICE: PULL&BEAR, KOŠULJA: H&M, KAPA: ASOS, TENISICE: SUPERGA

POSLOVNA KOMBINACIJA

Traper definitivno nije primjeren za sve poslovne prilike, no većina zanimanja nam dozvoljava da na posao dolazimo u ležernijim kombinacijama. Svoju traper kombinaciju upotpunite elegantnim sandalama i blazerom u nekoj jarkoj boji te se ukrasite nekom upečatljivom ogrlicom.

TRAPERICE: PULL&BEAR, KOŠULJA: H&M, SAKO: MANGO, SANDALE: ZARA

VEČERNJA KOMBINACIJA

U kombinaciji s dobrim sandalama koje privlače pažnju i s ogrlicom koja će dnevni look pretvoriti u večernji vaše skinny traperice i naizgled obična košulja postaju savršeni komadi za moderan, večernji styling.

TRAPERICE: PULL&BEAR, KOŠULJA: H&M, CIPELE: ZARA, OGRLICA: DANNIJO

Ana Bacinger

Objavljeno: 19.04.2013. u 10:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p