TRENDOVI

3 načina kako nositi:

Klasičnu kariranu košulju

Možda smo vam već dosadili s kombinacijama u kojima karirani uzorak ima glavnu riječ, no činjenica je da upravo on ove jeseni dominira kako dizajnerskim tako i high street kolekcijama. Klasična košulja kariranog uzorka jedan je od bezvremenskih komada u ženskom i muškom ormaru pa vam danas donosimo tri moderna stylinga kako je nositi ove jeseni!

LEŽERNA KOMBINACIJA

S obzirom na činjenicu da je kariranu košulju najlakše spojiti s trapericama za ležerne kombinacije, mi vam donosimo pomalo neobičan styling u kojem ćete definitivno biti zamijećeni! Dosadne traperice ostavite u ormaru i umjesto njih nosite karirane hlače koje će izgledati odlično u kombinaciji s "bomber" jaknom i ravnim cipelama.

KOŠULJA: C&A (FASHION.HR LOOKBOOK), HLAČE: VIVIENNE WESTWOOD, CIPELE: ZARA, JAKNA: PULL&BEAR

POSLOVNA KOMBINACIJA

Predimenzionirani sako, čizme s drvenom petom i uske traperice idealne su za kariranu košulju ako želite ostaviti sofisticiran i nenametljiv dojam.

KOŠULJA: C&A (FASHION.HR LOOKBOOK), HLAČE: PULL&BEAR, CIPELE: ZARA, SAKO: ZARA

VEČERNJA KOMBINACIJA

Još jedan od "must have" komada ove jeseni su definitivno kožne suknje dužine do koljena koje su idealne za gotovo sve kombinacije. Naš večernji styling s kariranom košuljom u prvom planu je kombinacija spomenute suknje, crvenih salonki i traper prsluka. Crvenim ružem za usne zaokružite cijeli styling.

KOŠULJA: C&A (FASHION.HR LOOKBOOK), SUKNJA: TOPSHOP, CIPELE: ZARA, PRSLUK: MONKI

 

Ana Bacinger

photos: zara, topshop, pull&bear, le-21eme.com

 

Objavljeno: 04.10.2013. u 10:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p