TRENDOVI

3 načina kako nositi:

Crveni kratki top

Za ovotjedno izdanje rubrike odabrali smo jedan veoma škakljiv komad za koji vjerujemo da nema sredine - ili ga volite ili mrzite. On je takozvani 'crop top', a sudeći prema proljetnim kolekcijama, još ćemo ga neko vrijeme gledati. Štoviše, na proljeće nam se sprema još kraći i opasniji. Mi ipak odabiremo onaj elegantniji, koji pokazuje samo malo kože oko rebara i izostavlja pupak, te ga kombiniramo na 3 načina prikladna ovom blagdanskom vremenu.

LEŽERNA KOMBINACIJA

Da bi ležeran izlazak ostao ležernim, predlažemo da se zadržite u području komfora i crveni širi top uparite s hlačama na pruge vrećastog kroja. Visok struk hlača i top otkriti će samo malo kože i istovremeno dodati novu dimenziju kombinaciji. Da se zaštitimo od hladnoće, prebacujemo jaknu od umjetnog krzna, dodajemo robusne motorističke čizme i za završnu cool notu stavljamo jednu naušnicu.

TOP: MISS SELFRIDGE, HLAČE: H&M, JAKNA: H&M, ČIZME: ZARA, TORBA: MANGO, NAUŠNICA: MANGO

POSLOVNA KOMBINACIJA

Kratki top na radnom mjestu koje ima specifičan 'dress code' slobodno zaboravite, no ukoliko vam pravila ne određuju garderobu, umjereno se poigrajte ovom idejom. Predlažemo klasiku - crveni sako i klasične salonke, te sat kao modni dodatak.

TOP: MISS SELFRIDGE, SAKO: MANGO, HLAČE: H&M, CIPELE: ZARA, TORBA: ZARA, SAT: MARC BY MARC JACOBS

VEČERNJA KOMBINACIJA

Za večernji izlazak slobodno si dajte oduška. Igrajte na kartu seksipila te kombinirajte crveni top s pencil suknjom, propnite se na cipele s visokom potpeticom i remenčićem oko gležnja, te ponesite minijaturnu torbicu i spremne ste za ludu novogodišnju noć.

TOP: MISS SELFRIDGE, SUKNJA: BURBERRY, KAPUT: PULL & BEAR, CIPELE: ZARA, TORBA: ZARA, OGRLICA: MANGO

 

Matea Martek

 

Objavljeno: 27.12.2013. u 17:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p