TRENDOVI

3 načina kako nositi:

Košulju cvjetnog printa

S obzirom da smo nedavno detaljno istražili ponudu komada sa svima omiljenim floralnim uzorkom, odlučili smo vam također predložiti tri svježa načina kako kombinirati košulju posutu cvijećem. Premda ovaj komad putuje s nama kroz sve stilske epohe, noviji krojevi košulja podrazumijevaju one s padajućim V-izrezom, stoga su i trgovine prepune ovakvih ženstvenih modela koji će dobro stajati svima.

LEŽERNA KOMBINACIJA

Za ležeran izlazak predlažemo da iskoristite model traperica koji je doživio svoj veliki povratak. Visok struk i mrkva kroj, uz ispranu će nijansu odlično izgledati sa ženstvenom košuljom. Kombinaciju nadopunite udobnim tenisicama i crnom kožnom torbom.

KOŠULJA: H&M, TRAPERICE: RIVER ISLAND, TENISICE: ASOS, TORBA: ZARA

POSLOVNA KOMBINACIJA

Za posao se ne libite pomiješati uzorke, no zadržite elegantnu notu. Hlače koje vam mi predlažemo, kao i košulja, nisu napadnog printa, stoga ih upotpunite pastelnim modnim dodacima.

KOŠULJA: H&M, HLAČE: RIVER ISLAND, CIPELE: ZARA, TORBA: PROENZA SCHOULER

VEČERNJA KOMBINACIJA

Kako smo još uvijek u prijelaznoj fazi i vrlo lako nam u lepršavim materijalima može postati hladno, idealno je vrijeme za iskoristiti najbolje od zimske i proljetne garderobe. Odličan kontrast stvorit će kožne kratke hlače i cvjetna košulja, a za večernji izlazak spojite ih s crnim grilonkama i robusnim modnim dodacima.

KOŠULJA: H&M, HLAČE: ZARA, CIPELE: ALDO, TORBA: ZARA

 

Matea Martek

photos h&m, zara, asos, river island, net-a-porter

 

Objavljeno: 28.03.2014. u 11:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p