TRENDOVI

3 načina kako nositi:

Kratki kombinezon tropskog uzorka

Kratki kombinezon koji je izgledom dovoljno fin da ga možete nositi na posao i dovoljno opušten da se lako može prilagoditi i dnevnim kombinacijama, nije pretjerano laka misija. Pronađete li ipak komad koji je modelom i materijalom savršen, bit ćete spašeni mnogih stilskih nedoumica jer će se on lako kombinirati i jedino o čemu ćete morati razmišljati jesu modni dodaci i smjer u kojem ga želite odvesti njima. Mi smo jedan savršen ljetni kombinezon pronašli na online adresi omiljenog high street branda Topshop te vam predlažemo kako ga nositi ovo ljeto.

LEŽERNA KOMBINACIJA

U dnevnoj varijanti kombinezon i njegov jak uzorak slobodno sukobite s jednako jarkim modnim dodacima. Crvena krupna ogrlica i statement sunčane naočale te udobne neutralne sandale na punu petu dobro će odraditi posao u ovom slučaju.

KOMBINEZON: TOPSHOP, OGRLICA: MANGO, NAOČALE: PRADA, SANDALE: ALDO

POSLOVNA KOMBINACIJA

Idealni ljetni spoj bijelog dužeg sakoa i kombinezona rezultirat će sjajnom poslovnom kombinacijom. Sandalama zmijskog uzorka unesite zanimljiv moment u styling i odmaknite se od već provjerenog.

KOMBINEZON: TOPSHOP, SANDALE: MANGO, SAKO: ZARA, TORBA: KARLA

VEČERNJA KOMBINACIJA

Za večernji izlazak doista ne trebamo mnogo mozgati. Dovoljno će biti da efektnom kombinezonu nadodamo metalik cipele i slične modne dodatke, što će ujedno biti dobar zaokret od standardnih crnih ili bež varijanti.

KOMBINEZON: TOPSHOP, CIPELE: KARLA, TORBA: KARLA, OGRLICA: ASOS

 

Matea Martek

photos: topshop, zara, mango, karla, asos, net-a-porter, aldo

 

Objavljeno: 06.06.2014. u 09:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p