TRENDOVI

3 načina kako nositi:

Kaput nalik na pončo

 
Nije tajna da je jedan od najvećih trendova sezone dobar stari pončo. Naše majke i bake će vjerojatno nanovo likovati podsjećajući nas na cikličnost mode i imat će potpuno pravo. Crpeći inspiraciju iz dizajnerskih kolekcija, brandovi su svoju jesensku ponudu napunili odličnim modelima pelerina i kaputa nalik na pončo, a ako u svom ormaru već otprije nemate neki efektni komad, mi vam danas donosimo jedan i inspiriramo vas u njegovom stiliziranju.

LEŽERNA KOMBINACIJA

Ako će uz nešto jesenje kiše i vjetrovi biti podnošljiviji, to je ušuškavanje u topli pončo. Za hektičan dan kada vam je jedino udobnost na pameti, predlažemo pončo s baggy kožnim hlačama, neutralnom dolčevitom i cool tenisicama.
 

PONČO: ZARA (1.999kn); HLAČE: H&M (1.699kn); DOLČEVITA: COMMA (319kn); TENISICE: KARLA (2.250kn); TORBA: FORNARINA (809kn), XYZ

POSLOVNA KOMBINACIJA
 
Ne ciljate li na strogi korporativni look, stiliziranje ovog neodoljivog kaputa pončo izgleda bit će vrlo jednostavno zadržite li se na području neutralnih tonova. S crnim ili bež kombinacijama će izgledati jako elegantno, no mi smo se u ovom slučaju odlučili za topli spoj bež i boje konjaka.
 

PONČO: ZARA (1.999kn); DOLČEVITA: H&M (499kn); SUKNJA: ZARA (399,90kn); CIPELE: KARLA (3.190kn); TORBA: PARFOIS (320kn)

VEČERNJA KOMBINACIJA

Iako ga je malo teže poistovjetiti s večernjim izlaskom, pončo koji smo odabrali može slobodno poslužiti umjesto kaputa u bilo kojoj prilici. U slučaju da planirate opušteni izlazak u grad ili na koncert, opcije su nebrojene. Predlažemo elegantnu pamučnu haljinu s kojom ne možete pogriješiti.
 

PONČO: ZARA (1.999kn); HALJINA: MANGO (599kn); CIPELE: PARFOIS (390kn), TORBA: PARFOIS (260kn)
  
 
Matea Martek
photos: zara people, mango, h&m, parfois, karla
Objavljeno: 24.10.2014. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p