TRENDOVI

3 načina kako nositi narančastu ove jeseni

Boja koja će dominirati sezonom!
Za jesen 2011. dizajneri su najavili nekoliko hit boja, od kojih se najviše veselimo narančastoj koju obožavamo još od ovog proljeća. Nikada ni jedna boja nije bila zastupljena u ovoj mjeri kao narančasta, gotovo da nema kolekcije u kojoj se nije pojavila, svi je žele nositi i uklopiti u svoj dosadašnji stil.

Tri su načina na koji se narančasta u nadolazećoj sezoni može genijalno uklopiti u svačiji stil, neovisno kakav on bio.

Investirajte u kaput narančaste boje. Celine model postao je tiha patnja brojnih trendseterica, a high street dućani to su prepoznali pa su izbacile svoje inačice narančastih modela. Nosite ga uz skinny traperice za dnevne varijante, uz siva odijela za poslovne te uz elegantne haljine za večernje.

                               

Nabavite narančasti ruž ako još niste! Sigurno ćete ga pronaći u svim parfumerijama jer ga je većina make up kuća izbacila na tržište, a naš su favorit NARS mat olovke, Inglot mat ruževi i naravno MAC Morange nijansa.

                                

Ukoliko ne želite da narančasta dominira, opskrbite se modnim dodacima koji će podići svaku odjevnu kombinaciju, ali neće vas pretvoriti u bundevu. Mala torbica, upečatljive cipele i sunčane naočale narančastih okvira mogu biti cool modni dodatak jeseni.

                                

Ana Bacinger

photo: refinery29.com

Objavljeno: 10.09.2011. u 15:04

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p