TRENDOVI

3 stylish kombinacije za posao

Kožna suknja midi dužine uvijek je dobar izbor!
kožna suknja 
Još jedna nedjelja privodi se kraju, a vi ne želite trošiti svoje slobodno vrijeme na razmišljanje o stylingu za posao? I danas smo tu za vas i donosimo vam tri ideje koje će vam se sigurno svidjeti. Suknja midi dužine od prave ili umjetne kože uvijek je odličan izbor za poslovnu kombinaciju jer se može kombinirati na jako elegantan, ali i na nešto neformalniji način.

Dame koje trebaju izgledati sofisticirano i elegantno neka iz ormara izvuku uski model. Uz tamnu dolčevitu i gležnjače na stabilnu, no visoku petu, vaša će suknja izgledati moderno i jako cool, no istovremeno će ostati elegantna i primjerena poslovnom okruženju.
 
kožna suknja
 
Ako se bavite nečim kreativnim i vaša poslovna kombinacija ne mora nužno biti jako elegantna i smirena - spojite svoju suknju uz sportsku jaknu i ravne oxford cipele!
 
kožna suknja
Dame u modnom svijetu, marketingu ili pr-u ne moraju brinuti o strogim poslovnim pravilima koja iziskuju da na posao dolazite u klasičnim odijelima ili crno-bijelim kombinacijama. Za vas smo danas iz hrpe divnih stylinga izvukli ovaj u kojem kožna suknja u kombinaciji sa sivom dolčevitom izgleda jako moderno, urbano i chic!
 
kožna suknja
Sve izdvojene kombinacije samo su inspiracija za vaše stylinge i uz svaki od njih savjetujemo guste crne grilonke i topli kaput u boji devine dlake.

A.B.
 
photos: pinterest
Objavljeno: 18.01.2015. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p