TRENDOVI

3 stylish kombinacije za posao

Što kažete na crno odijelo?
crno odijelo 
Nova nedjelja privodi se kraju, a vaš ormar vam je dosadio? Sutra vas čeka bitan poslovni sastanak ili prezentacija na kojoj želite pokazati da ste najbolji? Odjenite se u skladu s time i iz svog ormara izvucite klasično crno odijelo! Ako kojim slučajem ne posjedujete jedno uvijek se možete poigrati vašim crnim blazerom i crnim skinny trapericama (efekt je gotovo identičan). 

Za inspiraciju su nam poslužile ikone stila sa street style fotografija koje su svoja crna odijela kombinirale na klasičan način, no pretvorile su ih u ‘statement’ kombinacije uz pomoć zanimljivih modnih dodataka.
 
Nema bolje kombinacije od one u kojoj nosite crno odijelo i klasične salonke koje naizgled mušku kombinaciju pretvaraju u nevjerojatno chic izdanje zbog kojeg će se svi okretati za vama.
 
crno odijelo 
Nešto elegantnije ćete izgledati ako uz svoje odijelo kombinirate ravne cipele i upotpunite kombinaciju sa šarmantnim šeširom.
 
crno odijelo 
Ako vam poslovni stil ne mora nužno biti elegantan - kombinirajte svoje odijelo s tenisicama i jednobojnom pamučnom majicom. Ruksak na leđa i decentno prstenje na ruke i spremne ste za posao.
 
crno odijelo 
A.B.
 
photos: Pinterest
Objavljeno: 01.02.2015. u 14:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p