TRENDOVI

3 stylish kombinacije za posao

Što kažete na resice u poslovnim kombinacijama?
resice 
Stvorene za privlačenje pažnje i stvaranje statement prizvuka, obožavane resice na suknjama od kože jedan su od onih detalja koji podiže svaku kombinaciju. Možda vam na prvu izgledaju previše upečatljivo i pomaknuto da biste ih kombinirali za posao, no resice mogu izgledati nevjerojatno elegantno i chic pa su samim time savršen odabir za poslovni look

Zamislite se u kožnoj suknji ukrašenoj resicama u prekrasnoj nijansi smeđe boje, uz koju ste kombinirali jednostavnu bež bluzu i elegantne bež salonke! Modna ikona Olivia Palermo upravo je u takvoj kombinaciji osvojila modnu kritiku pa nema razloga da vi u ovakvom stylingu ne osvojite kolege na poslu!
 
resice
 
Romantičan look koji uvijek funkcionira postići ćete uz pomoć crne haljine ukrašene resicama uz koju ste spojili elegantan tamno plavi kaput i vrtoglavo visoke cipele crno-bijele boje.
 
resice
Zanimljiv i trendi look koji bismo i same rado nosile je onaj uvijek odlično odjevene Taylor Tomasi Hill. Poznata trendseterica maštovito je iskombinirala visoke čizme, minicu ukrašenu resicama, jednostavno sivo pletivo i divnu krznenu stolu! Styling koji ostavlja elegantan dojam, no pokazuje da se volite igrati modom!
 
resice
A.B.
Objavljeno: 22.02.2015. u 08:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p