TRENDOVI

30 čipkastih komada

Seksepil na dnevnoj bazi

Gotovo da nema materijala koji je toliko seksi kao čipka, a da istodobno balansira na granici dobrog ukusa. Kao i sve dobre stvari u životu, i čipka nas lako zavede te natjera da je nosimo, čak i kad nismo sigurni kako.

Ove jeseni čipka se vratila jača no ikad; nalazimo je na torbicama, cipelama, haljinama, bluzama, pa čak i kaputima. Najomiljenija je ona u crnoj boji, koja je i najviše seksi, ali nimalo ne zaostaju komadi u plavoj, ljubičastoj ili boji pudera.

Iako djeluje nevino, „najopasnija" je čipka bijele boje. Ne vjerujete? Razmislite još jednom. Bijela čipka je čest gost na vjenčanicama, stoga ćete s njom veoma lako prekoračiti granicu dobrog ukusa. Ukoliko neopisivo želite odjenuti tu bijelu čipkastu haljinu, neka barem ostali komadi budu bazični te izbjegavajte bilo što od satena, s vrpcama ili šljokicama.

Najbolja investicija je definitivno LBD s čipkastim detaljima poput dekoltea ili rukava. Nju ćete moći nositi i kada čipka izlaze iz mode. Imajte na umu da prozirni komadi zahtijevaju jednostavno i neprozirno donje rublje, stoga ukoliko kupujete prozirnu bluzu budite spremni na eventualne dodatne troškove. Za slučaj da niste pretjerano fascinirani prozirnim komadima i čipkastim haljinama, uvijek možete odbrati detalje koji fantastično podižu svaku kombinaciju. Cipele, fascinatori, torbice ili rukavice od čipke sasvim su dovoljni da budete stylish bez prevelikih intervencija u svom stilu.

Borina Kopčić

foto: InStyle

 

Objavljeno: 13.11.2010. u 09:27
Tagovi: čipka, Trend, haljina, Cipele

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p