TRENDOVI

30 crno-bijelih komada!

Klasika je uvijek u modi!

Crno-bijelo je bezvremenska klasika, namijenjena svim godišnjim dobima i svim dobnim skupinama. Ako ste nesigurni i ne znate što obuči, crno-bijelo je siguran odabir. Pregršt apstraktnih uzoraka, vječnih prugica i točkica, ili jednostavno igre detaljima u crno-bijeloj boji svake se sezone pojavi na modnim pistama i dućanima. Modna kuća Chanel najpoznatija je po crno-bijeloj kombinaciji, no i drugi dizajneri izbacuju ovu vječnu i uvijek elegantnu kombinaciju. A naši najdraži dućani vješto prate trendove svjetskih dizajnera i nude nam svoje verzije najvećeg klasika.

Crno-bijelo odabrat će prvenstveno klasičarke među vama, no i one otkačenije pronaći će nešto po svom ukusu. Topshop u ponudi ima neobične balon haljine prugastog crno-bijelog uzorka, tajice i otkačene topiće posute crnim i bijelim šljokicama. Svaku kombinaciju dodatno ćete začiniti vestom ili kaputićem, te modnim dodacima u crno-bijeloj boji.

Kombinacija crne i bijele vječna je klasika, najsigurnija odjevna kombinacija ako želite izgledati elegantno i misteriozno, i bezvremenski modni hit.

U galeriju smo stavili 30 crno-bijelih komada za ljetnu sezonu!

Ana Bacinger

Objavljeno: 27.07.2009. u 20:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p