TRENDOVI

30 haljina za Valentinovo

Odaberite pravu kombinaciju za Dan Zaljubljenih

Još je samo par dana do najljepšeg dana u godini za one zaljubljene - Valentinova.

Stella McCartney

Ok, mnogi od njih će tvrditi da je njima svaki dan Valentinovo, no svi će se potruditi da taj dan nečim posebnim razvesele svoju voljenu osobu. Bilo da je romantična večera u pitanju, izlazak u kino, odlazak na neki dobar koncert (kojih ovih dana zbilja ima na pregršt), čagica u klubu ili romantična večera kod kuće dame će se posebno potruditi da zablistaju. Ovdje će važnu ulogu odigrati haljina jer ona vas ipak čini najženstvenijom i naprosto neodoljivom. Odabir je naravno na vama, mi vam možemo samo sugerirati koji su modeli trenutno najpopularniji ili čime da iskombinirate svoju haljinu za Valentinovo.

Naravno da mjesto na koje vas vaša draga osoba izvodi ovisi o tome koju ćete haljinu izabati i čime ćete je iskombinirati. Ako je u pitanju romantična večera u nekom restoranu, najbolje je da je upotpunite klasičnim blazerom ili mini kardiganom te obvezno vrtoglavim potpeticama. Za nešto ležerniji izlazak preko svoje haljine prebacite dugi kardigan, omotajte se maramom, a čizme ili gležnjače na petu biti će savršen odabir kad je obuća u pitanju. Boja haljine i model, kako smo već napomenuli ovisi prvenstveno o vama, birajte onu koja se vama najviše sviđa. Crna je klasika i stoji podjednako dobro i plavušama i brinetama i crnkama, no dućani su puni šarenih printeva i haljina u boji pa vam savjetujemo da se odlučite za njih.

Marc by Marc JacobsHerve Leger

U galeriju smo stavili 30 haljina za Valentinovo, a na vama je da se odlučite u kojoj ćete zablistati na taj poseban dan!

Ana Bacinger

Objavljeno: 11.02.2010. u 21:10
Tagovi: haljina, Topshop, Zara

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p