TRENDOVI

30 kamperskih komada

Stylish čak i u šatoru

Ako vas od luksuznih hotela St. Tropeza više privlači miris borovine u rane jutarnje sate i kamperski, pomalo robinzonski način života - nismo zaboravili na vas! Upravo zato donosimo popis 30 komada koji će vas učiniti stylish i u kampu, gdje su mogućnosti često ograničene.

Zaboravite na šljokice, visoke pete i fancy haljine. Na cijeni je ležernost pa se naoružajte platnenim tenisicama, balerinkama, sandalama i plastičnim japankama (ako ništa drugo, trebat će vam pod tušem). Popikavanje po korijenju i špagama špagama susjednih šatora samo po sebi je naporno da bi to još izvodili u petama.

Kad se pakirate mislite praktično: što više kombinacija sa što manje odjeće. Kratke hlačice, suknjice i minice su must have, nekoliko haljina koje se ne gužvaju za večernje izlaske i mnogo (ali uistinu mnogo) topića su sve što vam treba. Za hladnije večeri i moguće poplave u kampu spremite traperice, kardigan ili barem pamučne tajice.

Nemojte sa sobom nositi previše dragocjenosti, radije bižuteriju koje vam neće biti žao ako je izgubite. Ne zaboravite na šal, osim što njime možete ogrnuti ramena dok čekate da netko skuha hrenovke, ukoliko je dovoljno velik može poslužiti kao dekica ili se složiti u jastuk dok drijemate na trajektu.

I na kraju, ono najvažnije - šator, klinovi i vreća za spavanje su alfa i omega, no finese su ono što će vam uljepšati kampiranje. Obvezno ponesite društvene igre poput Čovječe, ne ljuti se, Uno karata i običnih karata za remi (ako ste nadobudni ponesite cijeli set za poker sa žetonima), ekipa će vam biti zahvalna.

Borina Kopčić

foto: polyvore.com

Objavljeno: 06.08.2010. u 10:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p