TRENDOVI

30 komada ludog printa

Šareno je u modi!
-->--> -->

Sviđaju vam se lude boje i printevi koje Juraj Zigman i Zoran Aragović koriste u svojim kreacijama? Ako je vaš odgovor "da", svidjet će vam se i naša galerija od 30 komada ludog printa! Ovi komadi namijenjeni su samo najhrabrijim djevojkama, jer vam mora biti jasno da ćete privlačiti pažnju šarenim komadima koji su hit ovog ljeta.

 Juraj Zigman

Vesele boje i uočljivi printevi nose se ovoga ljeta, pa su mnogi dizajneri svoje kolekcije osvježili upravo ovim modnim smjernicama. A nakon dizajnera, nastupaju high street dućani koji su brže bolje posudili vrući trend s pista i prenijeli ga u svoje ljetne kolekcije. Cvjetni uzorak, geometrijski, apstraktni, psihodelični ili tropski, bitno da je šareno! U haljinama ćete definitivno biti carica šarenog printa, no ništa manji dojam neće ostaviti ni tunike ni topići. Haljine nosite na gole noge, s omiljenim sandalama, gladijatoricama, japankama ili platnenim tenisicama, a tunike i topiće kombinirajte na tajice ili omiljene traperice. Naravno da  je i nezaobilazan "must have" ove godine, obavezni kombinezon, dobio svoj novi izgled. I on je postao šaren i isprintan. Ljeto ne bi bilo ljeto bez novog kupaćeg kostima. Upravo će šareni kupaći jarkih boja istaknuti vašu preplanulu put na moru, pa svoju verziju ovog trenda isprobajte na njemu.

Zoran Aragović

Šareno je uvijek u modi kad počnu topli dani, pa najhrabrije trendseterice svojim ludim uzorcima privlače pažnju gdje god stignu. Budite i vi jedna od njih pa pronađite svoj ludi print u našoj galeriji!

Ana Bacinger

 


 

Objavljeno: 29.06.2009. u 22:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p