TRENDOVI

30 ljetnih komada od čipke

Romantična, lagana i prozračna - čipka je idealna za ljetne vrućine
Ukoliko se ovog ljeta planirate sačuvati od paklenih vrućina sa što manje krpica na sebi, savjetujemo vam da odaberte čipku, koja u kombinaciji s aktualnim trendovima podjednako dobro kotira na dnevnoj i na večernjoj bazi. Kratki čipkasti šorc već nas dulje vrijeme osvaja i priziva s polica naših omiljenih high street trgovina, a sličan "manje je više" komad predstavlja i kratko rezani čipkasti top, koji će suptilno otkriti vaš trbuh.


Sve romantičarke u duši na odmor neće moći otići bez barem jedne čipkaste haljine u svom koferu, a osim klasičnih bijelih i puderastih nijansa, u domaćim i online trgovinama ćete pronaći i komade u it bojama ljeta; lavandi, mintastoj, breskvastoj, ali i ludim neonskim izdanjima.

Svečani trenuci zahtijevaju nešto veću formalnost, a čipkasta će haljina i u ovom slučaju obaviti posao dostojan prigode koju posjećujete. Ako ste više sklone detaljima presvučenima u čipku, elegantne Louboutinke otvorenih prstiju ili nešto povoljnija opcija iz Zare prava su stvar za vas. Naposljetku, pod rukom uvijek možete furati clutch s čipkastim uzorkom ili kosu ukrasiti romantično izvezenim obručem.


30 ljetnih komada od čipke donosimo vam u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Accessorize, Asos, Farfetch, H&M, Mango, Monki, Net-a-Porter, Topshop, Zara

Objavljeno: 27.06.2012. u 18:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p