TRENDOVI

30 najljepših pre-fall asesoara

Jednostavno savršeni!

Još se nismo upoznali ni sa svim proljetnim trendovima, a dizajneri su već predstavili i pre-fall kolekcije. Moda cirkulira brže nego ikad prije i sve nas češće razveseli novim fenomenalnim komadima i zanimljivim trendovima.

Asesoari često čine najpoželjniji komad neke kolekcije iz mnogih dobro poznatih razloga: krize koja još nije sasvim prošla, univerzalne veličine, ali i fenomenalne sposobnosti da i najobičniji outfit pretvore u nešto posebno.

Rag & BoneSalvatore Ferragamo

Jedan od takvih komada su definitivno prozirne gležnjače Oscara de la Rente ukrašene pariški plavim perjem ili Roberto Cavalli gležnjače od zmijske kože u plavim i tirkiznim nijansama. Ipak, Cavalli je mislio i na svoje „konzervativne" kupce te lansirao fantastične smeđe salonke od zmijske kože, dok je Moschino kreirao žute sa točkicama za zaigrane dame.

Roberto CavalliRoberto Cavalli

Torbice su jednako zanimljive i raznolike kao cipele. Od vrećaste Burberry crno bijele torbe s kratkim ručkama, preko Salvatore Ferragamo poštarske torbe od isprepletenih kožnih traka, sve do minijaturne torbice na širokom kožnom remenu s potpisom Donne Karan.

                     Donna Karan

Niste sigurni što vam se sviđa? Nema veze, jer do iduće jeseni ima još mnogo vremena, a do tad se inspirirajte našom galerijom.

Borina Kopčić

foto: Fashionologie

Objavljeno: 19.12.2010. u 16:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p