MODNI DODACI

30 otkačenih ljetnih sandala na punu petu

Wedge modeli koje ćete obožavati

Malo koja cipela daje vam na visini, ali i stabilnosti, kao sandala na punu petu, odnosno popularni "wedge" model, koji je posljednjih sezona neizostavna stavka dizajnerskih i high street kolekcija. Njegova zimska varijanta uglavnom je zatvorena i ovijena u zagasite boje, no s dolaskom proljeća budi se pravo bogatstvo trendova, uzoraka i boja koje dominiraju popularnim wedge modelom.

Osim što su oku vrlo privlačne, one su i vrlo ugodne, stoga se nemojte uplašiti vrtoglavo visoke potpetice koja uglavnom dolazi na takvoj sandali na punu petu - posebno udobna je wedge platforma. Ovog ljeta imperativ je na što prirodnijim materijalima, stoga ćete u većini slučajeva pronalaziti modele s jutenom ili drvenom potplatom, a na vama je da odaberete boju, uzorak i stil gornjišta, bilo da su u pitanju trendy boje poput mente i boje lososa ili floralni i havajski printevi te morski motivi.

Za vas smo izdvojili dijelić dizajnerske ponude s Net-a-Portera te dijelić high street ponude s Asosa i iz domaćih trgovina, a dodatni motiv za kupnju nek vam pritom budu velika sniženja koja su već započela na vašim omiljenim shopping destinacijama.


H.B.
Photo: Asos, H&M, Mango, Net-a-Porter, Pull&Bear, Zara

Objavljeno: 19.06.2012. u 17:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p