TRENDOVI

30 PARTY HALJINA

Nabavite svoju na vrijeme!

Možda vam se čini još prerano da razmišljate o haljinama za partyje koji su pred nama, no ako ćete čekati još tjedan-dva one bi mogle nestati.

Ako vaša firma organizira neki predbožićni tulum, oni počinju već sredinom prosinca a to je vrlo blizu, pa se na vrijeme pobrinite da zablistate te večeri. A kakve haljine su namijenjene za nadolazeće tulume?

Na prvo mjesto ćemo staviti sve one koje u sebi sadrže svjetlucave ljuskice, šljokice, perlice i sve što se sjaji. Ovakve haljine idealne su za blagdanske partije, jer su upečatljive, svečane i naprosto neodoljive! Trenutno su jako popularne ultra kratke sa dugim rukavima koje prate liniju tijela i naglašavaju sve vaše atribute. Kod ovakvih haljina, oprezno sa modnim dodacima, sve što vam treba je mala torbica i vrtoglave potpetice. Ispod nje stavite crne grilonke, ili neke neutralne boje, ovisno o boji haljine i spremne ste za tulum. Osim sjajnih haljina, u modi su uske haljine posute zakovicama, pa ako niste tip za šljokice pokušajte sa ovom opcijom. A za one koje se osjećaju romantično i vole retro i vintage izgled, savjetujemo da potraže nešto sa čipkom i volanima.

U ovo doba godine ponuda je zbilja velika i trebale bi bez većih problema pronaći haljinu za nadolazeće tulume, kojih je kako i same znate u prosincu zbilja puno. U galeriju smo stavili 30 haljina u kojima ćete zasigurno zablistati na tulumu, a vi se odlučite koja je vama najdraža.

Ana Bacinger

Objavljeno: 30.11.2009. u 23:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p