TRENDOVI

30 proljetnih komada u žutoj boji

Vesele nijanse koje će svakome izmamiti osmijeh na lice
I prije nego je proljetna odjeća došla na police i vješalice naših omiljenih trgovina, modne su piste izdiktirale vesele proljetne trendove, koji su uključivali cijeli spektar najživljih boja. Jedna od prvih boja koja je slijedom viđenog preplavila dućane bila je žuta, a popularnost joj ove sezone iz dana u dan sve više raste. Jedan od razloga je i neonski trend, kojeg su prigrlile najhrabrije trendseterice, hrabro furajući ovu psihodeličnu nijansu na haljinama i hlačama, no vrlo visoko mjesto na ljestvici popularnosti zauzela je i najprirodnija žuta boja, kakva će svakom prolazniku na ulici zasigurno izmamiti osmijeh.


Ima nešto veselo i optimistično u žutoj, jer se ova boja učestalo provlači kroz kolekcije najpoznatijih high street brandova. U H&M-u, Mangu i Zari ovog ćete proljeća naći najslađe haljinice, od onih za opuštena dnevna izdanja do primjeraka dostojnih najsvečanijih trenutaka. Daleko najveći asortiman u ovoj trendy boji ima Asos, na kojem se prodaju odlične Dr. Martens cipele i omiljene Cambridge Satchel torbe.

Ove sezone posebno su efektni asesoari u žutoj boji, a vjerujte nam na riječ da nećete pogriješiti ukoliko odaberete starke, lepršave marame, sunčane naočale ili statement ogrlice u ovoj radijantnoj boji. 30 žutih komada iz ponude high street brandova za vas smo izdvojili u našoj galeriji.


H.B.
Photo: Asos, H&M, Mango, Zara

Objavljeno: 23.05.2012. u 17:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p