TRENDOVI

30 proljetnih maksi haljina

Romantični komadi iz dizajnerske i high street ponude
Prije nekoliko sezona maksi haljine vratile su se na modnu scenu, a otad jednostavno ne možemo živjeti bez njih, što dokazuje i njihova konstantna prisutnost u dizajnerskoj i high street ponudi. Osim što su nosive na niz različitih načina, one su i vrlo udobne, a ovaj modni evergreen također se ističe elegantnim, lepršavim krojem, koji ove sezone dolazi u kombinaciji sa svim mogućim printevima i uzorcima.


Osim što nas uglavnom pokrivaju, maksi haljine u većini su slučajeva krojene tako da laskaju figuri tijela, dajući cijeloj ženskoj pojavi jednu gracioznu notu, a proljetni trendovi koji dominiraju ovim multifunkcionalnim odjevnim komadom jesu cvjetni print, prugice, dip-dye uzorci, ali i nježne pastelne boje, poput blijedo ružičaste, žute, nježne plave...

Maksi haljine vrlo su jednostavne za kombiniranje, stoga ih ovog proljeća uparite s laganim traper jaknama, kožnim prslucima i jaknicama, a odlično će izgledati i uparene s parkom. Što se modnih dodataka tiče, tu si dajte svu kreativnu slobodu i uživajte u kombiniranju svoje omiljene maksi haljine.


H.B.
Photo: H&M, Mango, MyTheresa, Net-a-Porter, Zara

Objavljeno: 19.04.2012. u 17:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p