TRENDOVI

30 PRUGICA ZA PROLJEĆE

Jeste li ih već nabavile?

Ukusi su različiti, no većina vas će se složiti sa tvrdnjom da su prugice fenomenalne i jedan od najdražih uzoraka u modnoj industriji. 

Bilo da se nalaze na haljinama, suknjama, tunikama, majicama, vestama, kaputima ili tek na nekim modnim dodacima, prugice svaku odjevnu kombinaciju učine zanimljivom i naprosto chic. Nosive su tokom cijele godine, no ovog proljeća ih zbilja ima na pregršt. Dizajneri su ih opet izbacili kao jedan od must have komada proljeća, a zajedno s njima i naši najdraži high street dućani. Najviše ih je u crno bijeloj verziji, ili onoj koja podsjeća na toplo ljeto i more - plavo bijeloj, no osim ovih kombinacija prugice se nose u svim zamislivim i nezamislivim kombinacijama.

Jedino na što morate pripaziti kad nosite prugice je vaša građa. One visoke i mršave mogu se obući od glave do pete u prugice, no ženama sa oblinama se savjetuje da ipak malo pripaze jer vodoravne prugice često imaju efekt koji ne laska svakoj figuri. Tu se konkretno misli na vodoravne prugaste haljine i tunike, one su većinom namijenjene mršavicama, dok se ženama s oblinama savjetuje da pronađu okomit ili dijagonalan uzorak.

Ovog proljeća sve je u znaku prugica, od pamučnih T-shirtica, do elegantnih večernjih haljina pa smo samo za vas u našu galeriju stavili 30 prugastih komada kojima ćete začiniti svoju garderobu!

Ana Bacinger

Objavljeno: 16.03.2010. u 10:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p