TRENDOVI

30 svjetlucavih komada

Zablistajte u prosincu!

Uskoro stižu Božić i Nova godina što u modnom svijetu može značiti samo jedno- počinje vladavina šljokica! Očito da im nešto u kuglicama za bor, mašnama i lampicama što nas tjera da se okitimo komadima koje u ostalo doba godine ne bi niti pogledali.

Kao što već sigurno znate, šljokice su jedan od novogodišnjih favorita (uz crveno rublje dakako) i teško ih je izbjeći. Možda se jednostavno trebate prepustiti i odabrati svoj omiljeni komad.

Ukoliko ste iznimno hrabri to mogu biti svjetlucave hlače ili kombinezon, a ako ste nešto manje hrabri- haljina. Haljine sa šljokicama i svjetlucavim ljuskicama najbolje izgledaju uz bazične komade poput crnih salonki ili čizama, crnih gustih čarapa i tamnog sakoa. Izbjegavajte kombiniranje više komada u šljokicama raznih boja, to ostavite za maskenbal.

Ako ni u ludilu ne bi stavili neki konkretniji komad sa šljokicama na sebe, uvijek vam preostaju detalji poput cipela ili šala. Oni fantastično podižu casual jeans kombinacije, čak i tijekom dana, pogotovo ukoliko odaberete npr. pulover s malo svjetlucave vune.

I to je previše za vas? U tom slučaju krenite prema drogeriji i odaberite najsvjetlucaviji i najkičastiji lak za nokte kojeg uspijete pronaći. Čak i ako pogriješite u odabiru ili vam se ne svidi kako izgleda na vašim rukama, nećete razbijati glavu oko troška, a svima možete reći da ste barem isprobali ovaj svjetlucavi trend.

 

Borina Kopčić

foto: InStyle

Objavljeno: 18.11.2010. u 15:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p