TRENDOVI

4 modela traperica koja morate imati u svom ormaru

Omiljeni komadi baš svake sezone!

Iako svatko od nas ima drugačiji modni izričaj te se sadržaj naših ormara poprilično razlikuje, ono što se može pronaći u baš svakom ormaru jest omiljeni par traperica. Ključ njihove popularnosti leži u svestranosti i mogućnosti kombiniranja u baš svim situacijama, stoga smo u nastavku izdvojili 4 modela ovog vječnog klasika, a koji će ove sezone voditi glavnu riječ.

Skinny jeans visokog struka

Iako je jedan period entuzijazam oko ovih traperica splasnuo, pogotovo velikim povratkom trapezica, ipak se ovaj komad nije uspio izgurati iz našeg ormara. Prethodnih sezona uglavnom su vladale skinny traperice poderane na koljenima, dok ove sezone to neće biti slučaj u tolikoj mjeri. Ovaj komad posebno volimo birati kada želimo outfit rezerviran za svakodnevna izdanja, budući da su udobne i vrlo jednostavne za kombiniranje.

@anndesan

Uterque (550 kn), Bershka (200 kn), Uterque (550 kn)

Trapezice

Brojni modni komadi iz djetinjstva ponovno su pronašli svoje mjesto na policama naših ormara, a u tu skupinu svakako spadaju i trapezice. Iako su bile predmet mnogih rasprava, njihova popularnost se zadržala i u nešto toplijoj sezoni. Ono što je važno kod ovog modela traperica jest pronaći savršen omjer trapeza namijenjen vašoj tjelesnoj građi te ih prilagoditi visini struka, pa ih tako možete iskoristiti na način da vizualno izduže vaše noge te da laskaju vašoj figuri. Trapezice također spadaju u onu skupinu traperica koje možete nositi i u večernjim kombinacijama budući da odlično koketiraju s visokim potpeticama.

@ninasandbech

Bershka (200 kn), Zara (230 kn), Stradivarius (200 kn)

 Mom's jeans

Mom's jeans je trend koji se ove zime vratio na velika vrata, a riječ je o karakterističnom modelu traperica koji nas asocira na razdoblje osamdesetih godina. Ove traperice pomalo starinskog izgleda i visokog struka su savršen dokaz kako udobno i casual može biti itekako atraktivno. Mom's jeans traperice izvrsno stoje budući da ističu struk te se vrlo lako mogu ukomponirati u raznovrsne stylinge, a posebno ih volimo kombinirati s klasičnim T-shirtom i bijelim starkama kao vječni proljetni favorit.

@anabacinger

Bershka (150 kn), Bershka (120 kn), Zara (200 kn)

 Culottes traperice 

Ove traperice su se istaknule svojom neobičnom duljinom koja stvara laskavu siluetu, a odlično funkcioniraju u dnevnim i večernjim kombinacijama. Riječ je o modelu traperica koji istovremeno nosi jednostavnost basic modela i proljetni karakter, zbog čega je posebno jednostavan za kombiniranje i modno igranje. Pored svoje jednostavnosti, culottes traperice su nevjerojatno udobne za nošenje, stoga su često omiljeno odabir za svakodnevna izdanja, pogotovo u one dane kada su naši dnevni rasporedi pretrpani obavezama.

@anndesan

Zara (200 kn), Stradivarius (200 kn), Bershka (104 kn)

Foto: Instagram, Uterque, Bershka, Zara, Stradivarius
Objavljeno: 22.05.2019. u 11:40

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p