MODNI DODACI

4 must have modela proljetnih jakni

Saznajte koji će modeli obilježiti sezonu!
proljetne jakne 
Uz tri kultna modela koja obožavamo svake tople sezone, proljeće 2015. godine proći će u znaku ovih jakni! Neovisno imate li u ormaru model od trapera, kože ili se ne skidate iz svog bež balonera - kimono, šarena jakna, model od brušene kože i sako s duplim kopčanjem ovogodišnji su must have!

Sako s duplim kopčanjem jedan je od onih komada u koji se zaljubljujemo svake sezone, pogotovo u formalnim prilikama gdje dolazi do punog izražaja. On će običnu pamučnu majicu, jednostavne salonke i crnu torbu pretvoriti u posebnu kombinaciju koja odiše elegancijom i sofisticiranošću.
 
balmain 
 Balmain (14.170 kuna)
 
Ako još uvijek niste, za ovu toplu sezonu nabavite dobar i primjetan kimono. On se nosi u gotovo svim prilikama i funkcionira savršeno uz sve modne stilove. Posebno ga volimo u kombinaciji sa šarenim haljinama i okruglim sunčanim naočalama jer ostavlja boho dojam. 
 
Mango 
 Mango (635 kuna)

Novitet u 2015. su jakne od brušene kože koje dolaze u jarkim bojama. Odlučite se za jarko plavu, crvenu, narančastu ili ljubičastu boju i podignite svoje bazične kombinacije ovim chic komadom!
 
H&M 
 H&M (2.135 kuna)
 
Za kraj su tu i dalje prisutne jakne šarenih uzoraka. Iako ih viđamo na vješalicama naših dućana već sezonama, proljeće 2015. će također biti u njihovom znaku. Idealne su za sve one djevojke i žene koje vole jednostavne odjevne kombinacije, no traže jedan ‘statement’ komad za razbijanje monotonije.
 
Zara 
Zara (699 kuna) 
 
Ana Bacinger
Objavljeno: 05.03.2015. u 13:26
Tagovi: jakna

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p