TRENDOVI

4 načina kako nositi midi suknju ove jeseni

I dalje je in!
Za sve modne dame koje su još ovo proljeće nabavile po mnogima najnezahvalniju dužinu suknje, razveseliti će činjenica da je u modi i ove jeseni! Zašto najnezahvalniju dužinu? Jer većina modnih dama smatra da ne laska ženskom tijelu i da je teška za kombiniranje. Mi ne mislimo tako i zapravo je jako volimo pa smo odučili pokazati kako da je nosite ove jeseni.

Najbolje izgleda uz gležnjače na petu, a ako je želite nositi na način da bude elegantna, no istovremeno i ležerna predlažemo model čizmica u bež boji koje spojite sa suknjom puderaste boje i bijelom klasičnom majicom.

Jako volimo šarene modele midi suknji koje su super za hladnije dane jeseni kada se nose na dokoljenke i pulovere do koljena. Gležnjače neka budu na visoku petu, a od modnih dodataka birajte torbe upečatljivih boja i primjetne sunčane naočale.   

Midi super izgleda i na ravnu petu, no tada obavezno dolazi u kombinaciji sa tankim remenom i mora biti visoko u struku. Spojite je sa finom bluzom i ukrasite se decentnim nakitom.

Za kraj kombinacija koju najviše volimo! Uz moderne cipele na visoku petu i šešir velikog oboda. Ovo je jako chic kombinacija koja je stvorena za tople jesenske dane koji su pred nama.

Ana Bacinger

photo: refinery29

Objavljeno: 17.09.2011. u 09:36

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p