MODNI DODACI

40 jesenskih torbica

Koja vam je najdraža?

Jedan od razloga zašto veliki broj žena preferira jesen je što se uvijek vrate velike torbe. Cijelo ljeto teglimo cekere i platnene torbe, a sada napokon imamo priliku nositi torbe s nebrojeno mnogo pretinaca i u najljepšem jesenskom spektru boja.

Ove sezone definitivno morate nabaviti clutch za večernje izlaske. Neka budu u bazičnim bojama poput crne ili sive, ali neka imaju zanimljive detalje poput kopči, broša, zanimljiv uzorak... Ako ste spremni zabljesnuti, uvijek možete odabrati mode prekriven šljokicama.

Boho torba je evoluirala u vrećastu torbu nalik na ruksak. Nemaju klasično zatvaranje nego se stežu kožnom trakicom. Idealne su za suhe dane, ali pada li kiša razmislite dva puta, jer veliki je rizik da će se stvari u njoj smočiti.

Box bag doživljava revival. Mala čvrsta torbica dobra je kada ne znate gdje ćete završiti taj dan. Dovoljno je velika da u nju stane najnužnije, a zahvaljujući veličini može proći i za večernju torbicu. S njom ste opremljeni od jutra do večeri i ako možete investirati u samo jednu torbicu, neka to bude box bag.

 

Velike torbe ove godine se ugledaju na jednu jedinu- Mulberryevu Alexu. Dakako, original ima svoju cijenu, ali i high street kuće imaju svog konja za trku. Važno je da ima dvije ručke: kraću za nositi u ruci i remen za rame. Poželjno je da ima zanimljive kopče ili remene za zatvaranje te da ima nekoliko pretinaca. Potpis je ionako prišiven iznutra, zar ne?

Borina Kopčić

foto: InStyle

Objavljeno: 27.10.2010. u 16:15

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p