TRENDOVI

5 bezvremenskih komada koje ne smijete izbaciti iz ormara

Komadi kojima godine ne mogu ništa!

Proljeće sa sobom donosi brojne promjene, a koje svakako ostavljaju traga i unutar polica našeg ormara. Iz sezone u sezonu na modnoj sceni se pojavljuju trendovi čije izmjene je poprilično teško pratiti, a što na kraju rezultira i s pretrpanošću naših ormara. Veliki broj modnih komada zna biti i kamen spoticanja u kreiranju zanimljivih modnih outfita, stoga je sada pravo vrijeme da napravite malo proljetno čišćenje i na svojim policama zadržite neke vječne klasike!

Poput finog vina, brojne stvari u životu izgledaju znatno bolje s godinama, a ništa drugačije nije niti kada su naša odjeća i obuća u pitanju. Iako živimo u vremenu u kojem modni trendovi imaju glavnu riječ, ponekad je puno bolje okrenuti se ka vječnim klasicima koji s godinama izgledaju sve ljepše te čije mogućnosti kombiniranja ne poznaju granice. Nadalje, sama pretrpanost ormara nam uvelike i otežava svakodnevno kombiniranje, pa stajanje s rukama na bokovima, a koje prati poznata rečenica što danas odjenuti?, i nije toliko stran scenarij. Ključni komadi su u ovakvim situacijama pravi spas jer služe kao sasvim jednostavno rješenje za baš sve prilike, ali i kao odlična baza za nešto upečatljivije kombinacije. Dobre i kvalitetne traperice svakako su vrijedne vaše investicije, budući da ih sve češće nosimo i u nešto formalnijim prilikama.

@orionvanessa

Mala crna haljina dobro je poznati modni klasik kojeg obožavamo bez obzira na sezonu i trendove, a uz dobro odabran komad nakita možete mijenjati njezino lice na bezbroj načina. Nadalje, bijela bluza apsolutni je must have komad, budući da funkcionira kao zaseban komad ako težite nekoj jednostavnosti, kao i baza za nešto upečatljivije kombinacije. No, kada smo već kod bijelih modnih komada, bijeli blazer je također modni klasik kojeg se nikada ne biste trebali odreći. Ovaj komad odlično funkcionira za vrijeme nešto viših temperatura, a sve češće je omiljeni gost na gradskim ulicama i u zimskim sezonama. Činjenica jest da je svaki ormar nepotpun bez kvalitetnih salonki, stoga pokoja investicija koja će vam pružiti užitak nošenja i kombiniranja je definitivno vrijedna!

Reserved (200 kn), Zara (230 kn), Stradivarius (150 kn)

Comma (670 kn), (370 kn)

Reserved (250 kn), Uterque (650 kn), H&M (150 kn)

Uterque (850 kn)

Stradivarius (280 kn), H&M (300 kn)

Foto: Instagram, Reserved, Zara, Stradivarius, Comma, Uterque, H&M
Objavljeno: 12.04.2019. u 12:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p