TRENDOVI

5 cool balonera za kišne dane

Donosimo što nude Asos, H&M, Mango i Zara

Tipični jesenski dani, popraćeni obilnim kišama, za nas su nezamislivi bez dobrog balonera i nepropusnih gumenih čizmica, a budući da nas je i danas dočekalo još jedno tmurno jutro, za vas smo odlučili izdvojiti 5 high street balonera koji će vam se sigurno svidjeti.

H&M

Da je baloner odjevni klasik svake garderobe više i nije potrebno napominjati, a jednom kada ga kupite, nosit ćete ga sasvim sigurno godinama. Privlačnost klasičnog trench kaputića na dvoredo kopčanje nikada ne blijedi, zbog čega isti vrijedi za pravu modnu investiciju svakog ormara.

Mango

Asos

Dizajnerske i high street kuće poigravaju se svake sezone već dobro nam poznatom formom balonera i na tržište donose najmodernije modele, koji se usprkos malim modifikacijama još uvijek snažno oslanjaju na elegantnu žensku klasiku.

Zara

H&M

Boje su uvijek neutralne i nenaglašene, kako bi se savršeno slagale s ostatkom vaše jesenske garderobe i predstavljale nezamjenjive jaknice u prijelaznoj sezoni. Upravo takve balonere pronašli smo u high street ponudi, a vi ih potražite na Asosu te u H&M-u, Mangu i Zari.

 

H.B.

Photo: Asos, H&M, Mango, Zara

 

Objavljeno: 16.10.2013. u 10:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p