TRENDOVI

5 ideja kako nositi upečatljive traperice

Mini trend koji će vas izdvojiti iz mase!

šarene traperice 
Na ovaj neodoljivi mini trend već smo vam skrenuli pažnju jer nema fashionistice koja za proljeće 2015. godine uz klasične skinny traperice, jedne trapezice i boyfriend model nije nabavila traperice ukrašene prišivcima, one ručno obojane ili oslikane nekim prepoznatljivim znakovima.

Trend koji je osvojio brojne it djevojke na svjetskoj modnoj sceni možda nije dostupan u ponudi high street dućana, no uz malo mašte i truda ga možete same kreirati. Izvucite iz ormara traperice koje su vam dosadile i odlučite se za tehniku za koju smatrate da vam najbolje leži (bilo to šivanje prišivaka na traperice, farbanje bojama na vodenoj bazi ili oslikavanje s bojama za tekstil). Inspiraciju za model koji želite kreirati pronađite kod street style zvijezda koje su upravo ovakvim modelima traperica privukle pažnju street style fotografa i završile na brojnim društvenim mrežama.

Ove traperice su idealne za dnevne i večernje kombinacije, privlače pažnju i pretvaraju vas u ultimativnu modnu zvijezdu! Za posao ih kombinirajte uz tamnu bluzu, klasične salonke i kožnu jaknu ili uz rezani pulover i vrtoglavo visoke salonke u istoj boji. Za kavu s prijateljicama ili romantičan večernji izlazak spojite ih s pamučnim puloverom i torbom u jarkoj boji, a za ležerno zujanje po gradu nosite ih uz vama najdraže proljetne trendove i postignite styling u kojem ćete biti zamijećeni.
 
šarene traperice 
šarene traperice 
šarene traperice 
šarene traperice 
šarene traperice 
A.B.
 
photos: stockholmstreetstyle, style du monde, we the people, a love is blind, vanessa jackman
Objavljeno: 29.04.2015. u 15:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p