TRENDOVI

5 komada koji su obilježili 2012. godinu

Dizajnerski komadi za kojima su poludjele brojne trendseterice
U 2012. godini pistom i ulicama svjetskih metropola prošetalo je puno upečatljivih trendova za koje možemo reći da su je obilježili, no nekoliko dizajnerskih komada svakako valjda dodatno istaknuti jer su svjetske i naše trendseterice doslovno poludjele za njima. Na prvom mjestu su definitivno Isabel Marant tenisice koje su jedan od onih komada koje su poželjeli gotovo svi. Velik broj fashionistica nabavio je originale, a brojne djevojke posegnule su za jeftinijim verzijama iz ponude high street dućana. A ima i onih koje su ostale oduševljene ovom obućom, no bojkotiraju ih zbog činjenice što ih nose gotovo svi!


Na drugom mjestu bile bi Chloe čizmice ukrašene zakovicama koje su na tronu već nekoliko godina, no u 2012. godini se najviše dizajnera i high street brendova inspiriralo Susan modelom pa čizme na ovu foru nose gotovo svi.

Treće mjesto pripalo je Givenchy vesti s printom rotvajlera. Među prvima su ovu vestu nabavili Kanye West, Liv Tyler i Nicole Richie pa se model pojavio na brojnim trendseterima i trendsetericama na Tjednima mode diljem svijeta, a početkom jeseni su high street brendovi izbacili svoje verzije ove popularne veste.

   

Popularnost Givenchy veste ove jeseni preuzela je zelena Kenzo vesta s printom tigra. O njoj zbilja ne treba puno pisati jer nema modne ovisnice koja nije nabavila original, kopiju ili model inspiriran Kenzo kreacijom.

  

Ash motorističke čizme sa zakovicama nalaze se na petom mjestu. Razloga je zapravo više, no jedan od glavnih je činjenica da su ovo najkopiranije čizme u godini. Ako ste se ove jeseni bacile u potragu za dobrim čizmama znate o čemu pričamo.

Ana Bacinger

Objavljeno: 16.12.2012. u 16:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p