TRENDOVI

5 kombinacija sa proljetnim haljinama

Hit modeli kombinirani za svaki dan!

Uvjereni smo da ste bacile oko na nove proljetne haljinice i trendove koji nam dolaze. Neke od vas možda su već i nabavile koji novi komad, a sad je samo pitanje kako ga kombinirati. Haljinice su jako zahvalni komadi ženskog ormara, najčešće u situacijama kad nemamo inspiracije vadimo svoju najdražu haljinu iz ormara i tako spašavamo dan.

Što će se nositi ovo proljeće? Kakvi modeli haljini su u modi i kako ih kombinirati? Donosimo vam nekoliko simpatičnih savjeta!

Proljeće će biti u znaku maxi haljina, a glavni trend koji će dominirati je slojevito odijevanje! Maxi će se nositi na dokoljenke, košulje i maxi kardigane, ali i na ultra kratke traperne jaknice i svečane muške košulje. Od dodataka predlažemo šešire, kape i šarene marame te pregršt upadljivog nakita.

Iduća haljina koju morate nabaviti za ormar ukoliko još niste je ona na prugice. Prugice su postale bezvremenski komad koji se savršeno slaže s većinom vaše garderobe, a svoju prugastu haljinu na proljeće nosite sa kardiganima jarkih boja, klasičnim blazerima ili se poigrajte kariranim košuljama i stvorite zanimljiv look.

Zatim je tu mala traperna haljina koja je zahvalna baš poput male crne haljine. Može izgledati ležerno, a može odlično funkcionirati i u svečanijim prilikama.

Za kraj savjetujemo da nabavite jedan retro model upečatljivog printa koji ćete zasigurno najviše nositi jer je lako kombiniran.

Ana Bacinger

photo: refinery29.com

Objavljeno: 10.02.2011. u 09:35

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p