TRENDOVI

5 ljetnih komada koje ćete nositi i na jesen

Prijelazno razdoblje idealno je za stilsku igru
 
Dok neki još uvijek uživaju u divnim zadnjim danima ljeta, sigurni smo da neke od vas već na umu imaju nešto hladnije temperature i slojevito odijevanje. Prvi dani rujna stilski doista jesu i najzanimljiviji, jer se možemo poigravati s najboljim od oba perioda. Kratko i dugo, zakriveno i otkriveno, lepršavo i nešto strože krojeno, u modnoj igri dopušteno je sve. 

Iz ovog razloga i mi smo se poigrali mišlju koje tipične ljetne komade ne spremamo u ormar po dolasku s mora, već ih sukobljavamo s onima koji su do sada bili na čekanju. Prve na listi klasične su gladijatorice koje su ovoga ljeta doživjele svoju ponovnu renesansu. U prvim rujanskim danima nosite ih s dugim haljinama i motorističkim jaknama. Omiljene bijele traperice stilizirajte s gležnjačama i crnim puloverom, za sofisticirani look.
  


VešmašinaMango
 
Ako je boemska bluza vaš ljetni statement, predlažemo da je kombinirate uz skinny traperice i kratku strukiranu jaknu. U slučaju da vas je pak zahvatila midi groznica, omiljenu suknju ne morate još pustiti iz ruku, jer će izvrsno izgledati uz trendi pulover s printom i zavodljivi par salonki. Haljinu negliže izgleda također zadržite nadohvat ruke i nosite uz gležnjače i toplu vestu te uživajte u njoj još dugo nakon šetnji uz more i lude izlaske na otvorenom.MangoZaraTopshop

M.M.

photos: zara, mango, topshop, pinterest
 
Objavljeno: 19.08.2014. u 13:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p