TRENDOVI

5 modela tenisica koje želimo odmah

Najudobnija i najomiljenija obuća!

Čizme i gležnjače trenutno su glavni modeli cipela u našim ormarina, no to ne znači da ne možete nabaviti, a čak i nositi ako to vrijeme dopušta, najdraže tenisice te uživati u mekoj i udobnoj obući.

Posljednjih nekoliko sezona u modnom svijetu nije neobično vidjeti kako se sportski komadi nose u dnevnim casual kombinacijama i sve skupa čine vrlo poželjan i chic izgled. Udobnost i komfor su neke od glavnih karakteristika koje bi trebale biti nit vodilja pri dnevnom odijevanju, a ima li boljeg izbora za to od sportskih komada. Naravno, sportska odjeća je nešto modificirana i prilagođena dnevnom nošenju, ali zadržala je ono najvažnije, a to je udobnost i jednostavnost. Kada govorimo o obući, nije potrebno posebno naglašavati kako tenisice već jako dugo nisu rezervirane samo za sport te se vrlo uspješno snalaze na gradskim ulicama u formi moderne i atraktivne obuće.

@pepamack

Ono što najviše volimo kod tenisica je njihova praktičnost i udobnost te mogućnost nesmetanog obavljanja svih dnevnih obaveza bez straha od nepoželjnih žuljeva ili bolnih nogu. S godinama tenisice su doživjele različite stilske transformacije, pa tako možemo u trgovinama pronaći doista milijun modela te ih potpuno prilagoditi vlastitom ukusu. Od onih pravih sportskih, šminkerskih i potpuno slatkih, pa sve do statement modela koji simboliziraju glazbeno opredjeljenje ili određenu subkulturu. Tenisice volimo nositi na apsolutno sve; traperice, culottes hlače, suknje i haljine tijekom različitih godišnjih doba jer su adekvatne za gotovo sve vremenske uvjete. Kako biste na vrijeme nabavili svoj par, pogotovo u jeku blagdanskih sniženja, donosimo vam 5 odličnih modela u kojima će vam biti neizmjerno udobno, a izgledat će fantastično.

Nike (600 kn)

Adidas (850 kn)

Puma (400 kn)

Puma (800 kn)

Vans (580 kn)

Foto: Adidas, Nike, Puma, Vans, Unsplash, Pinterest, Instagram
Objavljeno: 08.01.2019. u 13:17

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p