TRENDOVI

5 MODNIH PRAVILA ZA KRŠENJE!

Ova pravila slobodno kršite!

Ako vam je dosadila monotonija i sigurnost vašeg stila, pokušajte malo začiniti stvari. U tome će vam itekako pomoći kršenje pravila koje modna industrija navodi kao osnovna pravila koja morate poštivati. E pa mi vam savjetujemo da ih kršite jer je kršenje pravila jedini način da odudarate od ostatka i istaknete se svojim individualnim stilom. Kod stila je najbitnija igra kombinacijama i otkačenost pri nošenju vama lijepe odjeće. Pa koja pravila da kršite kako biste postigli originalan stil?

MIKSANJE UZORAKA

Hm, skeptični ste? Savjetujemo vam da pokušate sa nečim jednostavnim, možda sa prugicama i točkicama, ali pripazite na boje. Uskladite nijanse i otkačite se miksanjem naizgled nespojivih uzoraka pa njima uvedite malo individualnosti u svoj stil. Miksanje uzoraka je zabavno, samo budite oprezni sa bojama i stilovima kako ne bi izgledali pretjerano isfurano.

CRNA I SMEĐA

Ne zvuči vam dobro ova kombinacija boja? Jednom davno, modna industrija zabranila je kombinaciju crne i smeđe boje i nazvala je naprosto ružnom. No, smatramo da su pogriješili. Jednostavna crna haljina u kombinaciji sa smeđim čizmama ne može biti pogubna. Kod kombiniranja ovih boja jedino pripazite na nijansu smeđe, neka ona bude ili jako tamna ili neka vuče na narančasto.

BIJELO OD GLAVE DO PETE

Ok, ne možda baš do pete, ali ako ste cijeli u bijelom možete izgledati itekako dobro. Stvar je u kombinaciji stilova i tkanina. I sami znate da se nosi slojevita odjeća, pa zašto da ona ne bude bijela? Za zimu bijela romantična haljinica preko koje ćete prebaciti toplu dugačku bijelu vestu. Bijele hlače ne savjetujemo za jesen i zimu, osim ako ste odlučile isfurati bijelo odijelo. Ista stvar je i s bijelim čizmama, njih jednostavno nemojte nositi.

MONOKORMATIKA

Nastavljamo sa kombiniranjem iste boje, gdje je sva draž u nijansiranju. Cijela kombinacija u jednoj boji ne mora nužno biti dosadna i loša. Vjerovali nam ili ne, ima ljudi koji su konstantno u jednoj boji i izgledaju fenomenalno. Savjetujemo vam da se poigrate nijansama sive boje, jer je najbolja za kombiniranje,a i definitivno će dobro izgledati.

MODNI DODACI

Koliko puta ste čule da su modni dodaci ključ dobre kombinacije? No, ponekad je upravo suprotnost istinita. Kad nosite zbilja fenomenalnu odjeću, svedite modne dodatke na minimum jer će pojesti odličnu kreaciju. Modni dodaci služe podizanju jednostavnih kombinacija, zato oprezno s njima kad na sebi imate jaku odjeću.

Ana Bacinger

Objavljeno: 19.11.2009. u 21:17
Tagovi: Trend, Ana Bacinger

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p