TRENDOVI

5 načina kako nositi bluzu

Izbjegnite dosadu u svom stilu

Ako se bavite uredskim poslom velika je šansa da nosite bluze na svakodnevnoj bazi. Isto tako je velika vjerojatnost da vam je već pun kufer tog bazičnog komada i da čeznete za nečim novim, ali vam to radno mjesto ne dopušta. Bluza uistinu jest ključan komad u garderobi, a i ne mora biti dosadna kao što se na prvi pogled čini.


Stavite zakovice

Zakovice mogu podignuti običnu bluzu, ali kako bi izbjegli look natjecateljice izbora za miss na sajmu u Teksasu, zadržite se samo na ovratniku i eventualno manžetama. Takvu bluzu možete napraviti i sami, samo trebate „pištolj" za zakovice i kutiju zakovica željenog oblika.

                                        

Igrajte se s uzorcima

Već dugo vremena bluze s uzorcima su u sjeni, ali sada se polako vraćaju. Prekopajte mamin ormar ili kupite novu te je nosite uvučenu u hlače ili suknju.

                                      

Kombinirajte s puloverom

Riječ je o kombinaciji koja je stara koliko bluza i pulover. Izbjegnite preuštogljeni izgled i neka rubovi vire ispod pletiva.

                                    

Odaberite prozirno

Možda ne za posao, ali za izlaske svakako. Pobrinite se da ispod nosite neprozirno jednostavno rublje bez mnogo ukrasa.

                                   

Svežite mašnu

Čak i ako vaša omiljena bluza nema ovratnik koji se veže u mašnu, možete kupiti nekoliko metara satenske trake i svezati ispod brade. Isto možete učiniti s maramom.

                                     

B.K.

foto: refinery29.com

Objavljeno: 05.11.2010. u 14:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p